Monday, 7 September 2020

Lirik Sya'ir Al-Malikul Haqqul Mubin Laa ilaaha Illa Allah Al-Malikul Haqqul Mubin Muhammadur Rasulullah Shadiqul Wa’dil Aamiin Eling-El...

Lirik Sya'ir Al-Malikul Haqqul Mubin

Lirik Sya'ir Al-Malikul Haqqul Mubin

Laa ilaaha Illa Allah
Al-Malikul Haqqul Mubin
Muhammadur Rasulullah
Shadiqul Wa’dil Aamiin

Eling-Eling Sirah Manungsa
Lanang Wadon Sregepa Ngaji
Mumpung Durung Katekanan
Malaikat Juru Pati

Luwih Lara Luwih Sengsara
Rasane Wong Ana Ing Nraka
Klabang Kores Kalajengking
Klabang Geni Ula Geni

Rantai Geni Gadha Geni
Cawisane Wong Duraka
Anglerwakake Dawuh Gusti
Pangeran Kang Maha Mulya

Luweh Beja Luweh Mukti
Rasane Wong Ana Ing Swarga
Pitung Puluh Widadari
Kasur Babut Permadani
( )

5
4
3
2
1

No comments: