Monday, 7 September 2020

Nyuwun Ngapuro Ciptaan : Ahmad Gufron Vokal : Hj. Wafiq Azizah Produksi : Alunan Senada Record Astaghfirulloh al’adziim, Astaghfirulloh al’a...

Lirik Sholawat Nyuwun Ngapuro

Nyuwun Ngapuro
Ciptaan : Ahmad Gufron
Vokal : Hj. Wafiq Azizah
Produksi : Alunan Senada Record

Astaghfirulloh al’adziim, Astaghfirulloh al’adziim
Astaghfirulloh al’adziim, Innalloh ghofuururrohiim..
Eling eling siro menungso, ananing surgo lan neroko
Kuwi kewalese lakuning ndunyo, janjine kang moho kuoso..

Luwih mulyo luwih mukti, rasane nikmate suwargo
Sarwo keturutan lan kecukupan, ganjaran kang taat lan iman..
Luwih loro lan luwih susah, rasane den sikso ing neroko
Perih siksane tanpo pepadang, tumrap kang gumampang dawuh pengeran..

reff:
Astaghfirulloh, Astaghfirulloh, Astaghfirulloh, Astaghfirulloh,
Astaghfirulloh, Astaghfirulloh, Astaghfirulloh, Astaghfirulloh,

Astaghfirulloh al’adziim, Astaghfirulloh al’adziim
Astaghfirulloh al’adziim, Innalloh ghofuururrohiim..
Eling eling siro menungso, ananing surgo lan neroko
Kuwi kewalese lakuning ndunyo, janjine kang moho kuoso..

Luwih mulyo luwih mukti, rasane nikmate suwargo
Sarwo keturutan lan kecukupan, ganjaran kang taat lan iman..
Luwih loro lan luwih susah, rasane den sikso ing neroko
Perih siksane tanpo pepadang, tumrap kang gumampang dawuh pengeran..

Astaghfirulloh, Astaghfirulloh, Astaghfirulloh, Astaghfirulloh,
Bagikan postingan
( )

5
4
3
2
1

No comments: